Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük için taziye programı düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük için taziye programı düzenlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük için taziye programı düzenlendi

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük için Seyhan Mirzaçelebi Taziye Evi'nde Kuran-ı Kerim ve mevlit okutuldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, siyasiler, ailesi ve sevenlerinin katıldığı programda Güdük'e rahmet dilendi.

18.02.2024 12:23  Güncelleme: 12:25

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük için Seyhan Mirzaçelebi Taziye Evi'nde Kuran-ı Kerim ve mevlit okutuldu.

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratı Samet Güdük için Seyhan Mirzaçelebi Taziye Evi'nde Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu; Güdük'e rahmet, ailesine sabır dilendi.

Mevlit programına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, siyasiler, merhum Güdük'ün ailesi, yakınları, sevenleri ve Adanalılar katıldı. Samet Güdük'ün görev şehidi olduğunu ve onu asla unutmayacaklarını söyleyen Başkan Karalar, "Samet'in ne kadar sevilen bir insan olduğunu bugün de buraya toplanan kalabalıktan bir kez daha anlıyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, hepimizin başı sağolsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük için taziye programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement