Adana'da Kuyumcu Hırsızlığı - Son Dakika
Yerel

Adana'da Kuyumcu Hırsızlığı

Adana\'da Kuyumcu Hırsızlığı

Adana'da bir kuyumcunun camını kırarak 15 bilezik çalan 2 kişi yakalandı.

06.03.2013 10:36  Güncelleme: 10:50

Adana'da bir kuyumcudan hırsızlık girişiminde bulunduktan 10 dakika sonra başka bir kuyumcunun camını kırarak 15 bilezik çalan 2 kişi yakalandı.

Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde Ali Bozdoğan'a ait kuyumcunun vitrin camının kırılarak hırsızlık girişiminde bulunulması ve Şakirpaşa Mahallesi'nde Ahmet Çetinkaya'ya ait başka bir kuyumcudan hırsızlık yapılmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonuçlandı.

Kuyumculardaki güvenlik kameralarında yapılan incelemede zanlıların izinsiz gösterilere katılan ve yaklaşık 20 suç kaydı bulunan A.B. (16) ile 7'si hırsızlık olmak üzere 20 suç kaydı bulunan M.C. (17) olduğu belirlendi. A.B'nin geçmiş yıllarda izinsiz gösterilere katılarak, para karşılığı polise taş attığı kaydedildi.

Gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlıların yaklaşık 18 bin lira değerindeki altınları paylaşma konusunda anlaşmazlığa düştükleri ve sakladıkları yer konusunda birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

A.B. ve M.C'nin olay sırasında kullandıkları plakasız mavi motosiklet de ele geçirildi.

Polis ekipleri, zanlıların sakladığı altınların bulunabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İki gün önce Fevzipaşa Mahallesi'nde bir kuyumcunun vitrin camı terazi ağırlığıyla kırılmaya çalışılmış, camın tam kırılmaması üzerine olay yerinden kaçan zanlılar, yaklaşık 10 dakika sonra Şakirpaşa Mahallesi'nde başka bir kuyumcunun camlarını kırarak vitrindeki 15 altın bileziği çalmıştı.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Kuyumcu Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement