Aday Adayı Cihan Saraç İhh Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Cihan Saraç İhh Ziyaret Etti

Aday Adayı Cihan Saraç İhh Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ziyaretlerini Sakarya İHH İnsani Yardım Derneği’ni ziyaret ederek sürdürdü.

08.03.2015 15:31

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ziyaretlerini Sakarya İHH İnsani Yardım Derneği'ni ziyaret ederek sürdürdü.

Ziyarette konuşan Saraç, "Türkiye güzel bir ülke, büyük bir lideri var başında. Dolayısıyla bu lidere sahip çıkmamız gerekiyor" dedi. Saraç, dünyanın diğer ülkelerini de gezdiğini ve İslam ülkelerinin Türkiye'den çok beklentilerinin olduğunun altını çizerek, "Müslüman alemi Türkiye'den çok şey bekliyor. Dolayısıyla bu lideri kolay bulmadı Müslüman alemi. Nerede bir mazlum var hemen oraya bir müdahale ediliyor" diye konuştu.

Siyasette bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Saraç, "Bu bayrağı arkadaşlarımız güzel bir şekilde taşıdı. Şu anda bir iktidar var. Bu iktidar ülkeye çok büyük değişimler yaşattı. Bundan sonra da yeni vizyonları var. Biz de inşallah bu yeni vizyonda bir asker, bir nefer olacağız" ifadelerini kullandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ruhi Ademoğlu ile istişarelerde bulunan Saraç, "İHH'nın manevi tarafı çok güçlüdür. Bu duyarlılık, hassasiyet hiçbir yerde yok. Çok mutlu oldum şehrin bu konuda güçlü ve yardım sever konusunda olmasına. Allah yardımcınız olsun" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Cihan Saraç İhh Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement