Aday Adayı Saraç'tan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Saraç'tan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Aday Adayı Saraç\'tan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Çanakkale zaferinin 100'üncü yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

17.03.2015 16:05  Güncelleme: 16:27

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Çanakkale zaferinin 100'üncü yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Cihan Saraç mesajında, "Türk milletinin yeniden diriliş destanı olan Çanakkale zaferi Türk'ün engellenemez gücünü Dünya'ya bir kez daha kanıtladığı büyük bir zaferdir. Gurur kaynağımız olan ve Milletimizin gönlünde daimi yerini alan aziz şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının korunması, gelecek nesillerin huzur ve güven içinde yaşaması, milli çıkarlarımızın savunulması için gözlerini bile kırpmadan canlarını seve seve feda etmişlerdir.

Çanakkale savaşında dünyanın güçlü donanmalarına ve ordularına karşı, iman gücüyle karşı koyan Türk milletinin genci ve yaşlısıyla omuz omuza vererek ortaya koyduğu eşsiz direniş tarihe yön veren bir kahramanlık destanı olmuştur. Çanakkale'nin kahraman şehitleri Türk milletinin azminin, vatan aşkının, bayrak sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını düşmana bir kez daha kanıtlamıştır" ifadelerini kullandı.

Saraç yayımladığı mesajın devamında, "Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıldönümünde ebediyete intikal eden kahramanlarımızı saygıyla anıyor, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Saraç'tan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement