Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç STK’ları ziyaret etti.

16.03.2015 13:50

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç STK'ları ziyaret etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Sakarya Kahveciler Odası Başkanı Resul Karataş'ı ziyaret etti. Cihan Saraç, "Ülkeme ve Sakarya ma hizmet amacıyla çıktığım bu yolda bütün dostlarımın dua ve desteğini bekliyorum" dedi. Esnaf ve sanatkarla iç içe olduklarını yeni Türkiye yolunda vizyon Sakarya için birlikte çalışacaklarını ifade eden Saraç, "Memleketimizin gelişmesi için aday olan arkadaşlarımızın hepsi kardeşimizdir Şimdiye kadar el ele kol kola gönül gönüle çalıştık. Bundan sonra da bu şekilde olacaktır" diye konuştu. Saraç, "Allah nasip eder Sakarya da 7-0 yapıp, Türkiye'de 400 milletvekili sayısını bulduğumuzda askeri kışla mantığı olan 1982 model anayasamızı Yeni Türkiye ve Güçlü Geleceğimizi inşaa edebileceğimiz bir anayasa yapacağız. İnsana yönelik, insanın hak ve özgürlüklerine yönelik, herkese eşit haklar veren, insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığı olan, başkanlık sistemini de getirecek olan yeni bir anayasa ilk hedefimizdir" ifadelerini kullandı.

Sakarya Kahveciler Odası Başkanı Resul Karataş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Başarınız daim olsun" dedi.

CİHAN SARAÇ'TAN KASAPLAR ODASI BAŞKANI KOPAL'A ZİYARET

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kopal ı ziyaret etti. Ziyarette Saraç ve Kopal sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Cihan Saraç, esnaf bizim her şeyimizdir diyerek; "Sakarya da yaşayan ve Sakarya da siyaset yapan biri olarak Bugünlerde Sakarya da bulunan STK'ları ve oda başkanlarımı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Kasaplar Odası Başkanı olarak sizleri ziyaret edip projelerimizden bahsetmek istedik. Yıllardır Sakarya da kasap esnafına hizmet eden bir ağabeyimiz olarak sizlerden de çıktığımız bu yolda destek bekliyoruz" dedi.

Sakarya'ya hizmet edebilmek için Sakarya halkından ve büyüklerinden yetki istediğini belirten Saraç, "Bu dönemki milletvekili adaylarımızın, geçmişte olduğu gibi dirayetli ve bu konuya inanarak vakıf olması gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın başkanlık sistemindeki fikirlerine aynen katıldığımız ve bu yolda ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Sakarya'nın milletvekili olarak, vatandaştan, halkımızdan, partimizden ve büyüklerimizden yetki istiyoruz. Bunu istememizdeki en önemli sebep Sakarya'mız ve ülkemiz için çalışacağımızdır" şeklinde konuştu.

Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kopal oda olarak herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ENGELLİLER FEDERASYONUNA ZİYARET

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkanı İbrahim İşçi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Başkan İbrahim İşçi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Başkan İbrahim İşçi ve yönetim kurulu üyeleri Cihan Saraç aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. Ziyarette bir konuşma yapan Cihan Saraç "Bugün Engelliler birlik Federasyonu Genel Başkanı İbrahim İşçi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettim. Milletvekili aday adaylığım sürecimde engelli kardeşlerimle istişarelerde bulunarak daha kolay bir hayat için neler yapılması gerektiğini konuştuk. AK Parti hükümeti olarak engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmakta olup, eğitimde, sağlıkta, istihdamda, kısacası yaşamın her alanında engellilerimizin onurlu yaşam mücadelesinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz" dedi. Saraç, "Eskiden engelli vatandaşlarımız evden dışarı çıkmazdı. ya kendileri istemezdi ya da ailesi onu eve kapatırdı. Sağlıklı insanla sağlıksız insanın eşit şartlara kavuşması için toplumun her alanında düzenleme yapılması gerekiyor" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement