Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Aday Cihan Saraç, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerine devam ediyor.

19.03.2015 16:58

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Aday Cihan Saraç, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Burucu ve yönetimini ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette emeklilere her zaman önem verdiğini vurgulayan Saraç emeklilerin yanında olduklarını ve taleplerinin çözümünde ivme olacaklarını belirtti. Saraç konuşmasında, "Siyaseti erdem ve fazilet yolu olarak gördüm bütün emekli, dul ve yetimlerin mali hakları konusunda elimden geleni yapacağım gibi, Avrupa Birliğince desteklenen projeleri birlikte yapacağımıza söz veriyorum" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Cihan Saraç'ın ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren, Hüseyin Burucu ise, "Ben şahsım ve yönetimim adına kendisine çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Allah inşallah utandırmaz" ifadelerini kullandı.

Aday Adayı Saraç, Çanakkale Zaferinin 100'üncü yılı dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini de ziyaret etti. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yılına denk gelen ziyarette dernek Başkanı Bülent Çakır, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç'a derneğin Sakarya'da ki faaliyetlerinden bahsetti.

Saraç, Gazi ve Şehitlerimize büyük bir minnet borçlu olduğumuzu belirterek, "Çanakkale Savaşında, Kurtuluş Savaşında ülkemiz için kendi canlarını ortaya koyan gençlerimize olan minnettarlığımız hiçbir zaman bitmeyecektir. Gazi ve şehitlerimize büyük bir minnet borçluyuz. Onlar bizlere bu vatanı emanet ettiler, bizlerde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Bülent Çakır anlamlı ziyaretlerinden dolayı Cihan Saraç'a teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Saraç Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement