Adıyaman'da, Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da, Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı

Adıyaman\'da, Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası, Adıyaman’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

16.05.2016 14:26

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası, Adıyaman'da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

Hükumet Konağı önünde düzenlenen programa Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, antrenörler, sporcular ve öğrenciler katıldı. Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve sporcular tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Törende bir açıklama yapan İl Müdürü Bağcı, "Gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün sizler yeni Türkiye'nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar sözlerini hatırlatarak, gençlik haftasının anlam ve önemini belirterek bu vesile ile hepinizin Gençlik Haftasını kutlar saygılar sunarım" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da, Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement