Afyonkarahisar Engelliler Derneğinde Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Engelliler Derneğinde Görev Değişimi

Afyonkarahisar Engelliler Derneğinde Görev Değişimi

Trafik kazasında hayatını kaybeden Afyonkarahisar Spastik ve Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakmak'ın yerine Nilgün Akgün getirildi.

10.06.2014 15:44  Güncelleme: 16:13

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Afyonkarahisar Spastik ve Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakmak'ın yerine Nilgün Akgün getirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili dernek yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, atamanın yönetim kurulu kararı ile yapıldığı kaydedilerek, "Yönetim kurulu kararı ile yeni başkan olarak Nilgün Akgün göreve getirilmiştir. Bu kutsal görevde yönetimin ve kendi adıma elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Bundan sonrada inşallah faaliyetlerimizi aksamadan devam edecektir. Bu kutsal görevde yönetimin ve kendi adıma elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a bu acı günümüzde de bizleri yalnız bırakmadığı için kendilerine sonsuz teşekkürü bir borç biliriz. Diğer yandan, merhum başkanımız Emine Çakmak'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Engelliler Derneğinde Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement