Ak Gençlik'ten Başbakan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Gençlik'ten Başbakan'a Ziyaret

Ak Gençlik\'ten Başbakan\'a Ziyaret

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

24.01.2013 12:17

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Nurettin Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri Yusuf Özkaraarslan, Emre Amir, Abdurrahim Durmuş ve Yasir Akyol, Ak Parti genel merkezinde; MKYK üyesi Emine Çift, Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, Üniversiteler Genel Başkanı Nurettin Çelik ve akabinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında MKYK üyesi Emine Çift ile gençlerin siyasetteki aktif rolünü ve siyasetin gençler ile kazanacağı değerleri konuşuldu. Bunun yanında geçlerin siyasetteki çalışmalarında her zaman yanlarında olacağını belirtti. Nurettin Taşdemir, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Üniversiteler Genel Başkanı ile yaptığı görüşmede ise üniversite teşkilatının Zonguldak'ta üniversite gençliğinin içerisinde çok önemli bir yer aldığını ve yapılan çalışmalar ile gençlerin sosyal, kültürel, bilimsel ve siyasi tecrübe kazanmalarına önayak olduklarını belirtti.

Su çalışmaların destekçisi olarak Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve Gençlik kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş' a teşekkürlerini, şükranlarını ilettiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Gençlik'ten Başbakan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement