Göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş'ın arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Yerel

Göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş'ın arama çalışmaları devam ediyor

Göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş'ın arama çalışmaları devam ediyor Adıyaman'da göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın bulunduğu binada arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

06.02.2023 16:29  Güncelleme: 20:20

Göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş'ın arama çalışmaları devam ediyor

ADIYAMAN - Adıyaman'da göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın bulunduğu binada arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Jandarma ekipleri binada yer altı tarama cihazı ve kurtarma köpekleri ile çalışmaları sürdürüyor.

Depreme Adıyaman'da yakalanan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi, yıkılan binanın enkazı altında kaldı. Milletvekili Taş ve ailesi, Atatürk Bulvarı Tapı Kadastro Müdürlüğü yakınlarında yer alan binalarında bulundukları esnada depreme yakalandı. Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin yanı sıra, binada bulunan bir çok kişi enkaz altında kaldı.

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölgeye sevk edilen ekipler, arama köpekleri ve yer altı tarama cihazı ile Milletvekili Taş'ın bulunduğu binada arama çalışması başlattı. Ekipler tarafından yapılan taramalarda bina içerisinde sıcak insan vücudu tespit edildi. Bir yandan da arama ve kurtarma köpekleri ile çalışmalar sürdürülüyor.

Göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş\'ın arama çalışmaları devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göçük altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş'ın arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement