AK Parti Büyükşehir Adayı Uğur Hasan Baba Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Büyükşehir Adayı Uğur Hasan Baba Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Büyükşehir Adayı Uğur Hasan Baba Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

19.02.2014 17:24

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Uğur, Hasan baba esnafını ziyaret etti.

Seçim bölgesi Balıkesir'de çalışmalarına ara vermeden devam eden Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in en eski alışveriş merkezi olan Hasan Baba Çarşısında esnafları ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Karesi İlçe Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Karesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı'nın da bulunduğu AK Parti ekibi, Hasan Baba'daki çarşı esnafı ile sohbet etti. Bu ziyaretlerde vatandaşların halini hatırnı soran ve esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir ile ilgili projelerinden bahsetti, bölgedeki tarihi dokunun korunarak restorasyon çalışmalarının başlatılacağını söyledi. Balıkesir için özel olarak hazırlattığı diğer projelerinden de söz eden Edip Uğur, "Bu projeler hayata geçtiğinde Balıkesir'imiz cazibe merkezi haline gelecek. Esnafımız ve işsizlik sorunu yaşayan hemşehrilerimizin de sorunları bu anlamda çözüme kavuşacak" dedi.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, ziyaretinde esnaflardan seçimler için destek sözü aldı. Çarşı esnafıyla yaptığı ziyaret ve görüşmeler sırasında karşılaştığı ilgi ve alakadan memnun kalan Ahmet Edip Uğur, Hasan Baba Çarşısı esnafına bu ilgi ve destekleri için teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Büyükşehir Adayı Uğur Hasan Baba Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement