AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş; - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş;

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş;

Düzce Belediye Başkanı adayı Mehmet Keleş, yeniden aday gösterildiği için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

30.11.2013 15:40

Düzce Belediye Başkanı adayı Mehmet Keleş, yeniden aday gösterildiği için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Keleş, yapacak çok işi olduğunu vurgulayarak "Gece gündüz demeden Düzce için çalışacağız. Düzce'yi bölgemizin yıldızı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Düzce Düze çıkacak" dedi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Düzce Belediye Başkanı adayı olarak tanıtılan Mehmet Keleş, ilk açıklamasını AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdi.

Yeniden aday olduğu için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek "Bu konuşmayı yapmak için 5 yıldır bugünü bekliyordum. Bir gün bu konuşmayı yapacağımdan, sizlerle buluşmaktan bir gün bile şüphe etmedim. Başbakanımdan, partimden, hemşehrilerimden şüphe etmedim. Siyasetin değer bilme, ahde vefa üzerine kurulu olduğundan şüphe etmedim. AK Parti Düzce Belediye Başkanı adayı olarak çok mutluyum, sevinçliyim, heyecanlıyım" dedi.

5 senenin kolay geçmediğini ifade eden Keleş, Düzce için tamamlamayı düşündüğü, yapmayı hayal ettiği projelerin kendisine güç verdiğini vurguladı.

Keleş, 5 yıl süresince Düzce ile ilgili hayallerinden örnekler verdiği konuşmasında kimseye küs olmadığını vurguladı ve şöyle devam etti: "Bu 5 sene içinde Düzce için çalıştım. Düzce'mizin ufkunu açmak, büyük dünya şehri yapmak istedim. Geçmiş dönemlerde hatalarım oldu. Hemşehrilerim bu hatalarımı bana söyledi. Hepsinden ders çıkardım. Geçen seçimlerde yeniden aday olmadım diye küsmedik, darılmadım."

Bir dönem aradan sonra yeniden aday gösterilmesini sorumluluğunun bir göstergesi olarak ifade eden Başkan Keleş "Geçen dönem seçim çalışmalarında Düzce Belediye Başkanımız İsmail Bayram'ın yanında olduk. Bu dönemde Bayram'ın benim yanımda olacağından eminim. Başarılı hizmetleri için teşekkür ederim" dedi.

Kendisine destek olunmasını isteyen Keleş "Göremediğimizi gösterin. Duymadığımızı duyurum. Yanlışlarımızı uyarın. Yerel seçimlerin Düzce'mize güzellikler getirmesini diliyorum" dedi. Gece gündüz demeden Düzce için çalışacakları sözünü veren Keleş, Düzce'yi bölgenin yıldızı yapacağından kimsenin şüphe duymamasını istedi.

Keleş'i konuşması sırasında kendisini destekleyen partililer "Düzce seninle gurur duyuyor", " Büyük Başkan" tezahüratları ile alkışladılar.

Başkan adayı Mehmet Keleş'in ardından AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır bu seçimlerde rekor kıracaklarını söylediler.

En son olarak konuşan il Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise başbakana söz verdiklerini Düzce'de 11 belediye başkanının 11'inide AK Belediye yapmanın yanı sıra rekor kıracaklarını belirterek "Biz rekor kıralım hizmeti söküp alması bizden bende bunun sözünü veriyorum" dedi.

Konuşmaların ardından program sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement