AK Parti Mahalle Toplantıları Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mahalle Toplantıları Başladı

AK Parti Mahalle Toplantıları Başladı

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı bünyesinde mahalle toplantıları başladı.

21.05.2013 10:21

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı bünyesinde mahalle toplantıları başladı. Adnan Menderes Mahallesinde mahalle yönetimi kafeteryada bir araya gelerek istişarede bulundu.

Adnan Menderes AK Parti Mahalle Yönetimi üye ve sandık çalışmaları ile ilgili çalışmaları gözden geçirdi. Mahalledeki bir kafeteryada buluşan AK Parti Mahalle Yönetimi Toplantısı; Mahalle başkanı İrfan Özcan ve başkan yardımcısı Gülçin Bulut'un öncülüğünde yapıldı. Sandık yönetim kurullarının önemine vurgu yapılan toplantıda konuşan Mahalle Başkan Yardımcısı Gülçin Bulut, "Bizler 'Seçim sandıkta kazanılır' anlayışıyla üyelerimizi ev ev dolaşıp fikir alışverişi yapıyoruz. Bu arada yeni üyeler yapma imkanı buluyoruz. Hedefimiz yerel seçimlerde Adnan Menderes'te AK Partiyi güçlü şekilde birinci parti yapmak. Mahalle başkanımız İrfan abi ile birlikte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. AK Partili olmak ve güçlü Balıkesir için katkıda bulunduğunuzu bilmek bize ve arkadaşlarımıza gurur veriyor" diye konuştu.

Adnan Menderes AK Parti Mahalle Yönetimi toplantısında çay, kahve içerek sohbet eden üyeler, seçim öncesi daha çok çalışmak için söz birliğinde bulundular.

(YU)

21.05.2013 10: 12: 53

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Mahalle Toplantıları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement