AK Parti Milletvekili Güneş Eşme'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Güneş Eşme'de Temaslarda Bulundu

AK Parti Milletvekili Güneş Eşme\'de Temaslarda Bulundu

İsmail Güneş, Eşme ilçesine bağlı bazı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

28.09.2012 12:30

AK Parti Uşak Milletvekili

İsmail Güneş, Eşme ilçesine bağlı bazı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçe Kaymakamı Türker Çağatay Halim'i de makamında ziyaret eden Milletvekili Güneş, devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, Eşme temaslarını İlçe Kaymakamı Türker Çağatay Halim'i ziyaret ederek başladı. Ardından ilçedeki kamu kuruluşlarını da gezen Güneş daha sonra Güllü ve Yeleğen beldeleri ile Balabancı

ve Narlı

köylerini gezdi. Köy gezilerinde hükümetin hizmetlerini anlatıp halkın sorunlarını dinleyen Milletvekili İsmail Güneş, terör sorununun çözülmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlattı.

AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, köy gezileri esnasında Yeşilkavak ve Yeleğen İlköğretim Okullarını da ziyaret etti. Uygulanmaya başlanan 4+4+4 sistemi sayesinde daha özgür ve daha donanımlı, araştıran, soran, sorgulayan gençler yetiştirileceğini de savunan İsmail Güneş, yeni sistem nedeniyle bir takım aksaklıkların bulunduğunu ancak zamanlı bu sorunların çözüme kavuşacağını ifade etti.

Güneş köyleri ziyaretinin ardından Eşme İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma toplantısına da katıldı.

Toplantıya; AK Parti ilçe yönetimi, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı. Toplantıda ilçenin alt yapı sorunları ile yaklaşan yerel seçimler ele alındı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Güneş Eşme'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement