AK Parti Milletvekilleri Hekimhan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekilleri Hekimhan'ı Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekilleri Hekimhan\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı ile AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberindeki partili heyetle birlikte...

20.07.2013 12:07

AK Parti Malatya Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı ile AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberindeki partili heyetle birlikte Malatya'nın Hekimhan ilçesinde esnaf ziyareti yaptı ve Girmana beldesinde iftar programına katıldı.

Yapımı devam eden 30 yataklı Hekimhan Devlet Hastanesi inşaat alanını da gezen ve yüklenici firmadan teknik bilgiler alan milletvekilleri, çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma tarafından hastane kaba inşaatının 2 ay sonra biteceğinin bilgisi verildi.

Hekimhan'da Köprülü Mehmet Paşa Eğitim Derneği'ni ziyaret eden Ömer Faruk Öz dernek yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Öz ile Fındıklı, beraberindeki heyet ile birlikte Girmana'da iftar programına katılıp, burada belde halkı ile bir araya geldi ve çeşitli sorunları dinledi.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Mücahit Fındıklı, AK Parti iktidarlarının hizmetlerini anlatıp, demokratik adımlardan duble yollara, faizlerin inmesinden, sağlık alanında yapılan reformlara, barış sürecinden, yeni anayasa çalışmasına kadar yaptıkları hizmetleri dile getirdi.

Milletvekili Ömer Faruk Öz ise 30 Mart 2014 itibariyle büyükşehir olacak Malatya'nın büyükşehir ile sağlayacağı avantajları dile getirip, büyükşehir olduktan sonra imkanların daha da artacağını belirtti.

Malatya'nın bir bütün olarak gelişmesinin ve kalkınmasının tüm beldelere ve ilçelere de katma değer olarak döneceğini, yatırımların da bununla orantılı olarak büyüyeceğini anlatan Öz, Hekimhan'ın yıllardır devam eden su problemini çözecek olan projenin tamamlandığının müjdesini de verdi.

Ömer Faruk Öz, yapım ihalesinin İller Bankası tarafından Ağustos ayının ilk haftasında yapılacağını ve bu proje ile Hekimhan'ın su probleminin çözüleceğini kaydetti.

Milletvekillerine ziyaretine; AK Parti İl Başkan Yardımcıları Abdulselim Çağlar ve Murat Turgut, Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş, Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül, Kocaözü Belediye Başkanı Gani Karaca, Belediye Meclisi Üyesi Aziz Görgeç ve İl Genel Meclisi Üyesi Nebi Yiğit de eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekilleri Hekimhan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement