AK Parti'nin Düzce'de Ki 7. Seçim Bürosunu Bakan Işık Açtı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Düzce'de Ki 7. Seçim Bürosunu Bakan Işık Açtı

AK Parti\'nin Düzce\'de Ki 7. Seçim Bürosunu Bakan Işık Açtı

AK Parti Düzce’de 7. seçim bürosunu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Başkanı Fikri Işık tarafından açıldı.

09.02.2014 19:13

AK Parti Düzce'de 7. seçim bürosunu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Başkanı Fikri Işık tarafından açıldı. Bakan Işık, 30 Mart yerel seçimlerinin tatlı bir rekabet ortamı içinde barışçıl geçmesini diledi.

AK Parti Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 7. Seçim bürosunu Hastane Caddesi üzerinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile birlikte açtı. Açılışa ayrıca AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, "30 Mart yerel seçimleri için hayırlı olsun. Düzce'den maksimum oy alacağız. Çalışmalarımız bu yönde gerçekleştiriyoruz. Bundan önce ki bütün seçimlerde Düzce AK Partiye yüksek oy vermiştir. Bu seçimde de en yüksek şekilde oy çıkacaktır. 30 Mart'ta 10 AK belediye ile birlikte Düzce için çalışmalara başlayacağız. Düzce her anlamda daha yaşanabilir bir şehir olacak" dedi.

İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce'de 7. seçim bürosunu açtıklarını Düzce'ye hayırlı olmasını diledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise seçimlerin savaş değil barış içinde geçmesin dileyerek "Millet idaresinin tecelli edeceği 30 Mart seçimlerinin arifesindeyiz. 30 Mart'ta Düzce'de hizmet fırsatı tüm belediyeleri ile AK Parti'ye geçecek ya da mevcut belediyelerle devam edecek. Bu bir yarıştır ve asla savaşa dönmeyecek. Seçimleri tatlı bir rekabet olarak görüyoruz. Bu süreç demokratik olgunluğun yaşandığı en süt seviyeye çıktığı bir dönem olacak. 30 Mart'ta kazanan Türk demokrasisi olsun" şeklinde konuştu.

Bakan Işık ayrıca MHP'nin Esenyurt seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı kınadıklarını ve saldırıda hayatını kaybeden MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız'a rahmet diledi.

Konuşmanın ardından Bakan Fikri Işık ve AK Partili yöneticiler seçim bürosunu dualarla açtılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Düzce'de Ki 7. Seçim Bürosunu Bakan Işık Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement