Ak Parti, Reyhanlı Aday Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, Reyhanlı Aday Adaylarını Tanıttı

Ak Parti, Reyhanlı Aday Adaylarını Tanıttı

Ak Parti İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerde Reyhanlı belediye başkanlığı adaylığı için müracaat eden adayları, düzenlediği istişare toplantısında tanıttı.

05.11.2013 09:39  Güncelleme: 09:51

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde AK Parti'nin aday adayları belli oldu.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerde belediye başkanlığı adaylığı için müracaat eden, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Mehmet Ata Bilgiç, Musa Yüksekgönül, Hasan (Söker) Şanverdi, AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Düğün Salonunda düzenlediği istişare toplantısında tanıtıldı.

İl Başkanı İsmail Kimyeci'nin katılımıyla yapılan toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Hacıoğlu,"Biz parti içi demokrasiyi özümsemiş büyük bir parti olma özelliğimizi de buradan almaktayız. Farklı düşüncelerin tartışılıp ortak kararlarla yoluna devam etmenin olgunluğunu göstermiş bir ve diri bir teşkilat anlayışıyla kendimizi hizmete adamanın gururunu yaşıyoruz. Belediye Başkan Adaylığı sürecinde aday adayı arkadaşlarımızın çalışmalarını, heyecanlarını takdirle karşıladığımızın altını çizmek istiyorum. Bunu hizmette, hayırda yarışın bir parçası olarak gördüğümüzü ifade etmek isterim. Bu yarış dinamik bir yapıda olmamızı sağlaması açısından önemlidir. Partimizin büyüklüğü de burada ortaya çıkacaktır. Bu süreçte en önemli husus aday adaylık sürecinden sonra genel merkezimizin göstermiş olacağı aday etrafında kenetlenme olgunluğunu göstermek olacaktır" dedi.

Konuşmalardan sonra aday adayları tek tek partililerin tebriklerini kabul etti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti, Reyhanlı Aday Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement