AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu Açıklaması

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu Açıklaması

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti iktidarı ile büyüyen Türkiye’nin daha çok kazanan, istihdam sağlayan ve güven veren bir ülke olduğunu söyledi.

13.03.2015 17:10

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti iktidarı ile büyüyen Türkiye'nin daha çok kazanan, istihdam sağlayan ve güven veren bir ülke olduğunu söyledi.

Hacıeyüpoğlu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesini ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında şehirde ki STK'ları ziyaret ederek kendilerinin görüşlerini aldığını dile getiren Hacıeyüpoğlu'nu TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, Başkan Yardımcısı Selahattin Bektaş, Başkan Danışmanı Gökhan Güler ve Genel Sekreter Ferhat Ateş karşıladı.

2002'de iktidara gelen AK Parti'nin çökmüş bir ekonomiyi devraldığını hatırlatan Hacıeyüpoğlu, "AK Parti 2002'de bankaları iflas etmiş, ekonomisi çökmüş, yatırımcısına güven vermeyen ve memur maaşlarını bile ödemekte zorluk çeken bir ülke devraldı. Biz bayram öncelerinde memur maaşlarını erken dağıtmanın televizyonlarda flaş haber olarak gösterildiği günleri de hatırlıyoruz. Deprem yardımları ile memur maaşlarını dağıtanlar, bugün o zamanları öylesine unutmuşlar ki; üreten ve kazanan Türkiye'yi görmekten acizler. Bugün dünyanın en büyük 17.ekonomisi olan Türkiye, bölgesinin yıldızı konumundadır. TÜMSİAD gibi işadamlarımızın oluşturduğu bir topluluk, 2002'den bu yana ülkede yaşanan değişimi çok net görmektedir" dedi.

Hacıeyüpoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "İş dünyamız bugün istikrardan yanadır. Önünü göremeyen ve maceradan ibaret siyasi projelerle bu milletin yönetimine talip olunmaz. Millet bunlara prim vermez. AK Parti dönemi ile üreten ve kazanan Türkiye, 7 Haziran yine iradesini istikrardan yana koyacak, yeni anayasa ve çözüm süreci ile Türkiye'nin önü daha da açılarak üretmek ve istihdam sağlamak alanında yeni ufuklar açılacaktır."

TÜMSİAD şube başkanı Murat Kesik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hacıeyüpoğlu'da adaylık yolunda başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement