Ak Partili Vekil Şengül, Aday Gibi Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekil Şengül, Aday Gibi Çalışıyor

Ak Partili Vekil Şengül, Aday Gibi Çalışıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, 30 Mart yerel seçimleri öncesi sahadaki temaslarına hız verdi.

20.03.2014 13:15

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, 30 Mart yerel seçimleri öncesi sahadaki temaslarına hız verdi. AK Partili belediye başkan adaylarının sahadaki seçim turlarına katılarak destek veren Şengül, aynı gün içinde Beydağ, Kiraz ve Bayındır'ı ziyaret etti. Beydağ'da işsizliği sanayi yatırımlarıyla çözeceğini belirten Şengül, Kiraz'daki temasları sırasında genel siyasette değindi. "Yeniden Osmanlı olmamızı istemiyorlar" diyen Şengül, "11 yılda çok yol kat ettik, birilerinin canını sıktı" şeklinde konuştu. Son olarak Bayındır'a geçen Şengül, coşku ve kalabalığa vurgu yaparak, "Bayındır bayram yeri gibi" dedi.

"İŞSİZLİĞİ YATIRIMLA ÇÖZECEĞİZ"

İlk olarak Beydağ'da temaslarda bulunan AK Partili Şengül, teşkilatıyla bir araya geldi, AK Parti Beydağ Belediye Başkan adayı Fevzi Kaya'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Beydağ'ın en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğuna vurgu yapan Şengül, "Sanayi bölgesi bomboş durumda. Buraya yatırım getirip bu işi çözeceğiz. Siz bize yetki verin, biz sizin ayağınıza hizmet getirelim" dedi.

Beydağ Barajı'nın yapımı sırasında baraj gölünün içerisinde kalarak köylerini boşaltmak zorunda kalan köylülerle ayrıca bir araya gelen Şengül, köylülerin sorunlarını dinledi. Baraj sebebiyle kaybettikleri topraklarından yakınıp geçimlerini sürdüremediklerini bildiren köylülere Şengül, "Söz konusu barajın planlaması AK Parti hükümetlerinden önceki döneme dayanıyor. Biz buna rağmen ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesi konusunda elimizi taşın altına soktuk. Çözüm için ivedilikle çalışmalar yürütülüyor" dedi.

"YENİDEN OSMANLI OLMAMIZI İSTEMİYORLAR"

Beydağ temaslarının ardından Kiraz'a geçen AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, burada da AK Parti Kiraz Belediye Başkan adayı Erol Çomak'la bir araya geldi. ilçe girişinde konvoyla karşılanan Şengül, daha sonra partililer ve Kiraz mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Burada konuşan Şengül, "Muhtarlar adeta gözümüz, kulağımız. Tabanla en iyi iletişimi sizler kurarsınız. Hep sıkıntınız geçim derdiydi. Ödenekleriniz azdı. Bu işi düzelttik. Bizler 11 yılda çok yol kat ettik. Ülke zenginleşti. Biliyorsunuz ne zaman bu olsa ülke zenginleşse, dünyada birileri bu durumdan rahatsız olur. Bizi kendi içimizde kavgaya tuttururlar. Uzun adamdan rahatsızlar. Bizim tekrar Osmanlı olmamızı istemiyorlar. Uzun adamın sesini kesmeye çalışıyorlar. Kiraz'a bakınca da görürsünüz. Ne değişti iki senede, ben daha önce iki yıl önce gelmiştim. Hiçbir şey yok. Bayındır'a bakın AK belediyecilik farkını görürsünüz. Kiraz'a da AK belediyecilik yakışır" diye konuştu.

"BAYINDIR BAYRAM YERİ"

Şengül günlük programının son durağında Bayındır'da partililer ve seçmenle buluştu. Bayındır'da ilk olarak seçim bürosunu ziyaret eden Şengül, daha sonra kalabalık bir kortej eşliğinde Kilise Meydanı'nda mahalle mitingi gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen mahalle mitinginde söz alan Şengül, "Yorulmuştuk. Buraya uzun yoldan gedik ama sizlerin bu enerjinizi göründe içimine enerji doldu. Bayındır bayram yeri gibi. Düşünün 5 yıl önce Bayındır neredeydi. Köyden şehre geçti Bayındır. AK belediyecilik Bayındır'a gelmeden önce Bayındır belediyesi borç içerisindeydi. Bizler başkanımız Mehmet Kertiş ile o zamanlarda oturduk, duruma baktık. Özel ekipler getirdik, işinin uzmanları ile çalışıldı ve Bayındır için en iyi çözümleri uyguladık. Değişimi herkese anlatmalıyız" ifadelerinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekil Şengül, Aday Gibi Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement