Akdağmadeni'nde 4 Çiftçinin Kırsal Kalkınma Projesi Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde 4 Çiftçinin Kırsal Kalkınma Projesi Kabul Edildi

Akdağmadeni\'nde 4 Çiftçinin Kırsal Kalkınma Projesi Kabul Edildi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Akdağmadeni ilçesinde muhtarlara verilen seminer meyvelerini vermeye başladı.

08.10.2013 16:51

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Akdağmadeni ilçesinde muhtarlara verilen seminer meyvelerini vermeye başladı.

Geçen yıl TKDK tarafından Akdağmadeni Muhtarlar Derneğinde köy ve mahalle muhtarlarına verilen seminerin ardından 4 çiftçi tarafından Arcılık konusunda proje kabul edildi. A. Vahit Yılmaz isimli çiftçi proje hazırlama konusunda kendilerine cesaret veren ve yardımcı olan Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Gürel'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Yılmaz," Başkanımız öncülük etmeseydi haberimiz de olmazdı belki de cesarette edemezdik. Sağ olsun vesile oldu biz de ona güvendik ve projelerimiz geçti" dedi.

Başkan Önder Gürel de verilen seminerin ardından çiftçilere proje hazırlamaların konusunda bilgiler aktardıklarını belirterek, "İnşallah ilçemiz için bu bir örnek olur ve devamı gelir, biz de bundan sonra proje yapmayı düşünen çiftçilerimize yardım etmeye devam edeceğiz ve proje yapma konusunda ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde 4 Çiftçinin Kırsal Kalkınma Projesi Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement