Aldırmaz Saimbeyli'nin Kurtuluş Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika
Yerel

Aldırmaz Saimbeyli'nin Kurtuluş Coşkusuna Ortak Oldu

Aldırmaz Saimbeyli\'nin Kurtuluş Coşkusuna Ortak Oldu

Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıldönümü törenlerle kutlandı.

19.10.2013 13:41

Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıldönümü törenlerle kutlandı.

Saimbeyli'nin kurtuluş coşkusuna Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da ortak oldu.

Zihni Aldırmaz tören öncesi Saimbeyli Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Uyanık ile bir süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, "Başkanımızın başarısını biliyorum. Saimbeyli'nin kurtuluş bayramı için buradayız. Saimbeyli'nin kurtuluşunu hep birlikte kutluyoruz" dedi.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Uyanık da, Zihni Aldırmaz'a teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız daha önce de Saimbeyli'ye gelmişti. Şimdi de kurtuluş bayramı için geldi. Başkanımız Zihni Aldırmaz maddi manevi her zaman bize destek oluyor. Kendisine ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra tören alanına geçildi. Zihni Aldırmaz burada gazilerle tokalaşıp selamlaştı. Tören saygı duruşu ve Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde söylenen İstiklal Marşı ile başladı.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından konuşmalar ve şiirlerle devam eden törene Mehter Takımı ve Halk Oyunları ekibinin gösterileri renk kattı.

Coşkuyla kutlanan bayramın ardından açıklamada bulunan Zihni Aldırmaz, Saimbeyli halkının bayramını kutladı ve güzel organizasyon için Belediye Başkanı Mustafa Uyanık'a teşekkür etti.

Saimbeyli'nin kurtuluş bayramı törenlerine Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ve Saimbeyli Kaymakanı Muharrem Eligül de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aldırmaz Saimbeyli'nin Kurtuluş Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement