Aliağa'da Ramazan Programı Hazır - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Ramazan Programı Hazır

Aliağa\'da Ramazan Programı Hazır

İzmir’in Aliağa ilçesi, bu hafta birbirinden değerli sanatçı ve oyunlara ev sahipliği yapacak.

17.06.2015 19:53

İzmir'in Aliağa ilçesi, bu hafta birbirinden değerli sanatçı ve oyunlara ev sahipliği yapacak. Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı kültür-sanat etkinliklerinin ilk haftasında; 'Aşka olan Meylim Senin Yüzünden', 'Görüşmeyeli Uzun Zaman Oldu', 'Pijamalı Adamlar' ve 'Vatan Kurtaran Şaban' adlı tiyatro oyunları Aliağalı tiyatro severler ile buluşacak.

Bugüne kadar sahnelendiği her yerde büyük beğeni toplayan oyunlar; 18, 19, 20 ve 21 Haziran tarihlerinde Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Ramazan ayı süresince saatler 22.00'yi gösterdiğinde; Aliağalılar her akşam farklı bir oyunu, ASEV gişelerinden veya Biletix'den 5 TL'ye temin edeceği bilet karşılığında izleyerek eğlenceli zamanlar geçirecek.

İLK OYUN; 'AŞKA OLAN MEYLİM SENİN YÜZÜNDEN'

18 Haziran Perşembe günü başlayacak olan etkinliklerin ilk günüde; başrollerini Hande Katipoğlu, Kayra Şenocak, Fatoş Kabasakal ve İrfan Kangı'nın paylaştığı 'Aşka olan Meylim Senin Yüzünden' adlı 2 perdelik komedi oyunu tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

İFTAR ÖNCESİ SÖYLEŞİ

Aliağa'da sahneye konulacak oyunların başrol oyuncuları; tiyatro gösterileri öncesinde, her akşam saat 19.00'da düzenlenecek söyleşilerde Aliağalı hayranlarıyla bir araya gelecek. Ünlü tiyatro oyuncusu Atilla Arcan'ın moderatörlüğünde yapılacak söyleşiler, Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Ramazan'ın ilk günü olan 18 Haziran Perşembe günü başlayacak olan söyleşi programlarının birincisine ünlü oyuncu İrfan Kangı konuşmacı olarak katılırken, 19 Haziran Cuma günü Levent Tülek, 20 Haziran Cumartesi günü Necmi Yapıcı ve 21 Haziran Pazar günü de Ali Erdoğan söyleşilerin konuğu olacak. Sanat dünyasından önemli konukların konuşmacı olarak katılacağı söyleşiler Ramazan ayı boyunca devam edecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Ramazan Programı Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement