Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Rauf Kolancı ikinci başkan ile el sıkışırken ve flama verirken, takımla birlikte fotolar var.

15.12.2012 13:39

Foto: Rauf Kolancı ikinci başkan ile el sıkışırken ve flama verirken, takımla birlikte fotolar var.

==============

Ordu sponsoru Terzioğlu

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyerek gruplara katılma hakkı elde eden Medical Park Antalyaspor'un bugün Süper Lig'de Orduspor ile yapacağı karşılaşmanın deplasman masraflarını yönetici Bora Terzioğlu üstlendi. Başkan Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyesi Terzioğlu'na, bu örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Fotosuz

==============

Basketbolda şampiyon

ANTALYA'da 2012- 2013 Öğretim Yılı Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği sona erdi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçların (A) Grubu'nda mücadele eden Muratpaşa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, sırasıyla Erünal Sosyal Bilimler Lisesi, Türk Telekom Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim Lisesi'ne yenerek adını finallere yazdırmayı başardı. Toros Koleji, Fettah Tamince Denizcilik Lisesi ve Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi arasında play off sistemli tek devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmaların finalinde Muratpaşa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Toros Koleji karşılaştı. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Muratpaşa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi maçtan 11 sayı farkla 60- 49 galip ayrılarak Antalya Şampiyonu oldu. Toros Koleji ikinci olurken, Fettah Tamince Denizcilik Lisesi de üçüncülük kürsüsüne çıktı. Antrenör Mehmet Bitim ve Beden Eğitimi Öğretmeni Serap Bitim yönetimindeki Muratpaşa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Antalya'yı Liselerarası Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Şampiyon takımın fotosu var.

==============

Alanya 'Paşa'dan 3 puan istiyor

Turuncu yeşilliler bugün deplasmanda Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya geliyor.

SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen haftayı 'BAY' geçiren Alanyaspor bugün deplasmanda Gaziosmanpaşa'ya konuk olacak. Gaziosmanpaşa Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı Eser Birinci yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı süren Zeynel ve Ünal kadroya yer almıyor. Havayoluyla İstanbul'a giderek Fatih'te Berr Otel'de kampa girdiklerini belirten Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, 'BAY' geçirdikleri haftaya en iyi şekilde değerlendirerek Gaziosmanpaşa maçına konsantre olduklarını söyledi.

İlk yarının bitimine 2 hafta kaldığını dile getiren Durusoy, "Lige verdiğimiz arayı Fildişi Sahili 1'inci Lig takımlarından San Pedro ve Antalya Süper Amatör Lig takımlarından Konak Belediyespor ile yaptığımız hazırlık maçlarıyla değerlendirdik. Takımımızın kondisyonu yerinde. Oyuncuların moral ve motivasyonu ise üst seviyede. Yakaladığımız başarı grafiğini bu maçta da devam ettirmek istiyoruz" dedi. Şıh Köyü Muhtarı Yaşar Özgür ise Alanyaspor'un tesislerindeki son çalışmasını izleyerek futbolculara baklava ikram etti ve başarılar diledi.

BARCELONA'DA BULUŞTULAR

Alanyasporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular Gaziosmanpaşa maçı öncesinde Kulüp Başkan Yardımcısı Taylan Gündeşlioğlu'un davetlisi olarak Barcelona Restaurant'ta bir araya geldi. Yönetime geldikleri günden bu yana, çeşitli etkinliklerle futbolcuları motive etmeye çalıştıklarını belirten Gündeşlioğlu, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da zaman zaman restoranımızda Alanyaspor'un değerli üyelerini ve futbolcularımızı ağırlayarak zorlu geçen lig stresinden bir nebze olsun uzaklaşmalarını istiyoruz" dedi. Gaziosmanpaşa maçının zor bir deplasman olduğunu dile getiren Gündeşlioğlu, "Sahanın ve hava şartlarının çetin olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan ve yemekten fotolar

==============

Fethiye zor virajda

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki başarılı temsilcimiz Fethiyespor, bugün İstanbul'da Güngörenspor'la karşı karşıya geliyor. Mimar Yahya Baş Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Şeker yönetecek. Geçen haftayı 'BAY' takım olarak maç yapmadan geçiren lacivert beyazlılar kazanmak için sahaya çıkacak. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, iyi bir hava yakaladıklarını, istikrar için de bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Foto: Teknik Direktör Mustafa Ceviz fotosu

-----------------------------

3'NCÜ LİGDE HAFTANIN PROĞRAMI

-----------------------------

A.Üsküdar- Tekirova Bld.

Sandıklı- Kayseri Şeker

M.Evrenseki- İskenderun

Emrespor- Gümüşhane

SPOR TOTO 3'ncü Lig'deki temsilcilerimizi bugün zorlu sınavlar bekliyor. Tekirova Belediyespor bugü saat 13.30'da Anadolu Üsküdar 1908'e konuk oluyor. Maltepe Hasan Polat Stadı'ndaki karşılaşmayı Sedat Sert yönetecek. Sandıklı ise evinde Kayseri Şeker'i ağırlayacak. İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Hüseyin Altıntaş.

Manavgat Evrenseki bugün İskenderunspor 1967'yi ağırlıyor. Evrenseki Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçın hakemi Alpaslan Cebe. 3'ncü Grup'taki temsilcimiz Emrespor da bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhane ile karşı karşıya gelecek. Isparta Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Erhan Sönmez yönetecek.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement