Antalya'da Engelliler İçin Nostalji Tramvay Hattında Çalışma Başladı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Engelliler İçin Nostalji Tramvay Hattında Çalışma Başladı

Antalya\'da Engelliler İçin Nostalji Tramvay Hattında Çalışma Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı'nı daha rahat kullanabilmeleri için nostalji tramvay hattında çalışma başlattı. Çalışma kapsamında raylar onarıldı ve çevre düzenlemesi yapılarak meydanın estetik görünümü ve kullanılabilirliği artırılacak.

26.02.2024 11:55  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı'nı daha rahat kullanabilmeleri için nostalji tramvay hattında başlattığı çalışma sürüyor.

Antalya'da yaşayan engelli bireylerin talepleri doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ile Selekler arasındaki nostalji tramvay hattında raylar ile kaldırımlar arasındaki kot farkını giderdi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 350 metrelik hattın ray onarımını tamamlayarak, çevre düzenlemesi ve kaldırım imalatına başladı.

Çalışma ile meydanın engelli vatandaşlar tarafından daha rahat kullanılabilmesine olanak sağlanırken, Cumhuriyet Meydanı'nın estetik görünümünün ve kullanılabilirliğinin artırılması amaçlanıyor.

Çalışma kapsamında Cumhuriyet Caddesi ile Selekler arasında bulunan güneydeki mevcut kaldırımlar da yenilenecek. 2 bin 100 metrekarelik meydan ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Çalışmaların mart ayının ilk haftasında tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya'da Engelliler İçin Nostalji Tramvay Hattında Çalışma Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement