Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kemer’in proje ve hizmete aç kaldığını belirterek, hak ettiği hizmeti AK Parti ile getireceklerini belirtti.

24.01.2014 13:19

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kemer'in proje ve hizmete aç kaldığını belirterek, hak ettiği hizmeti AK Parti ile getireceklerini belirtti.

Katıldığı yerel bir televizyon programında Kemer'in 30 yıllık bir belediye olmasına rağmen altyapı, turizm ve sosyal projeler oluşturamadığını belirten AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kemer'in hep ikinci planda tutulduğunu, göstermelik projelerle şarkıcı türkücülerle Kemerlilerin yıllardır oyalandığını söyledi. Üras, "Benim ayağında ayakkabısı olmayan, çocuğunu okula gönderemeyen, kışın karnını doyuracak parası olmayan, sobasına odun alamayan vatandaşıma şarkıcı türkücünün ne faydası var? Eğlenmek, eğlence güzel ama öncelikler varken paraları böyle har vurup harman savuramazsınız. Belediyecilik ev ekonomisi gibidir. Sıradan işler zaten yapılır. Taş döşemek, çiçek dikmek rutin şeyler, bunlarla belediyecilik olmaz. Önemli olan vatandaşa katma değer sağlayacak onun yaşam standardını arttıracak projeler eserler kazandırmaktır. Kemer'de bu yapılmıyor. Hep laf üretiliyor. Kimse eser üretmenin proje üretmenin derdinde değil. AK Parti'nin derdi ise hizmettir. O yüzden biz 'Önceliğimiz Kemer, Önceliğimiz Hizmet' diyoruz" şeklinde konuştu.

Kemer'in tüm sorunlarını bildiğini ifade eden Üras, "Sorunları bildiğimiz kadar çözüm yollarını da biliyoruz. Ayağı yere basan projelerle vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Altı boş projelerle, gerçekleştiremeyeceğim vaatlerle Kemerlilerin karşında olmayacağız" dedi. AK Parti belediyeciliğinin hizmet belediyeciliği olduğunu vurgulayan Üras, "Bizim de Kemer'de önceliğimiz elbette turizm. Bunun için de ciddi hazırlıklarımız var. Mesela bizim coğrafik yapımıza, doğal güzelliklerimize çok uygun olan Ekoturizm için ciddi çalışmalarımız var. Ekoturzimin Kemer'e kazandırmak gerekiyor. Çünkü hem çevreyi hem de bölge insanını entegre eden yeni bir turizm trendi" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement