Artvin'de meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım aksadı - Son Dakika
Yerel

Artvin'de meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım aksadı

Artvin'de gün boyu devam eden yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelan, yolların kapanmasına neden oldu. Artvin-Ardahan arasındaki ulaşım tekrar aksadı. Karayolları ekipleri yolu açmakta zorlanıyor, güvenlik önlemleri artırıldı.

06.01.2024 21:50  Güncelleme: 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UĞUR İSTANBULLU

Artvin'de gün boyu devam eden yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelan, yolların kapanmasına neden oldu. Yol açma çalışmalarının devam ettiği akşam saatlerinde Artvin- Şavşat yol ayrımına 5 kilometre kala bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle Artvin- Ardahan arasındaki ulaşım tekrar aksadı.

Önceki gün Artvin'de etkili olan yağışlar nedeniyle dün gece itibariıyla Artvin'in bir çok noktasında heyelanlar oluştu. Heyelanlar nedeniyle Artvin-Şavşat, Artvin- Ardanuç ve Artvin- Yusufeli yolu bir süre kapanmıştı. Bu akşam saatlerinde Artvin-Ardahan karayolu üzerinde Şavşat yol ayrımına 5 kilometre kala bölgede meydana gelen heyelan, karayolunun tekrar ulaşıma kapanmasına sebep oldu.

Bölgeye gelen Karayolları ekipleri, yola sürekli kaya parçaların düşmesi nedeniyle yolu açmakta zorlanıyor. Güvenlik güçleri de bölgede can kaybı yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artırdı.

Artvin\'de meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım aksadı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Artvin'de meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım aksadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement