Aü Aşçılık Takımı Madalyalarla Döndü - Son Dakika
Yerel

Aü Aşçılık Takımı Madalyalarla Döndü

Aü Aşçılık Takımı Madalyalarla Döndü

Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) tarafından Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3.Alanya Altın Kepçe Ulusal Yemek Yarışması'ndan Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı 1 altın, 2 gümüş, 1 bronz, 1 merit ödül ile döndü.

30.10.2013 15:48

Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) tarafından Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. Alanya Altın Kepçe Ulusal Yemek Yarışması'ndan Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı 1 altın, 2 gümüş, 1 bronz, 1 merit ödül ile döndü.

Usta ve öğrenci 850 aşçının katıldığı yemek yarışmasında Onur Tüfekçioğlu, Gülcan Baş ve İskender Oğuz Oral'dan oluşan Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı üniversiteler arası ekip yarışmasında gümüş madalyanın sahibi oldu. Yarışmada bireysel olarak yarışan İskender Oğuz Oral, kuzu yemeği yarışmasında altın madalya, Gülcan Baş balık yemeği yarışmasında gümüş madalya, Okan Özdemir yılın altın öğrencisi yarışmasında bronz madalya, Aykut Cantürk de yöresel Türk yemeği yarışmasında merit ödülü almaya hak kazandı.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı adına konuşan Şef Mustafa Ülker, "Bu gibi yarışmalarda değerli ustalarla tanışma ve onların deneyimlerinden yararlanma fırsatı buluyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Ayrıca yarışmada bizi mutlu eden başka bir olay da, bu sene ekibimize yeni katılan arkadaşların bizimle yarışmaya gelerek destek olmaları. Bizim temel amacımız her sene yeni arkadaşları ekibe dahil ederek, onları eğiterek Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı'nı bir ekol haline getirmek. Üniversitemize yakışır bir şekilde temsil etmek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Aşçılık Takımı Madalyalarla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement