Avrupa Badminton Şampiyonasına Türkiye Damgası - Son Dakika
Yerel

Avrupa Badminton Şampiyonasına Türkiye Damgası

Avrupa Badminton Şampiyonasına Türkiye Damgası

Türkiye Badminton federasyonu tarafından İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda 14-17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Avrupa 19 Yaş Altı Badminton Şampiyonası sona erdi.

18.02.2013 10:35

Türkiye Badminton federasyonu tarafından İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda 14-17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Avrupa 19 Yaş Altı Badminton Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın son gününde, çift bayanlarda Türk milli takımı Rusya'yı 2-1 yenerek şampiyon oldu.

İzmir'de ilk kez yapılan şampiyonayı Türkiye Badminton federasyon başkanı Murat Özmekik, İzmir vali yardımcısı Fazlı Akgün, İzmir Gençlik ve Spor il müdürü Metin Kaplan, AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait de izledi.

Olimpiyatlara gidecek sporcuları da belirleyen İzmir'deki şampiyona sonunda Milletvekili Sait, izlemeye gelen çocuklara birer adet badminton raketi hediye etti. Badminton sporunun teşvik edilmesi gerektiğini söyleyen Sait, hiperaktif çocukların bu sporu mutlaka yapmaları gerektiğini zira konsantrasyon ve aktifliğin yüksek düzeyde kullanılan badminton sporunun hiperaktivite için adeta bir terapi olduğunu söyledi. Avrupa Badminton şampiyonasının İzmir'de yapılmasının önemine değinen Sait, bu şampiyonanın İzmir'de yapılmasını sağladığı için federasyon başkanı Murat Özmekik'e teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa Badminton Şampiyonasına Türkiye Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement