Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan'da yerli fideleri vatandaşlara dağıttı - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan'da yerli fideleri vatandaşlara dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan\'da yerli fideleri vatandaşlara dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan ilçesinde ata tohumlarından üretilen binlerce fideyi vatandaşa dağıttı. Çerçioğlu, ata tohumlarının gelecek nesillere aktarılmasının önemini vurguladı.

19.03.2024 16:14  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan ilçesinde ata tohumlarından üretilen binlerce fideyi vatandaşa dağıttı.

Başkan Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel ile Bozdoğan'da vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen yerli fideleri de vatandaşlara dağıtan Çerçioğlu, ata tohumlarının gelecek nesillere aktarılmasının önemini vurguladı.

Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak milli ve yerli tohumlarımızı koruyoruz, korumaya da devam edeceğiz. Atalarımızdan bizlere emanet olan bu tohumları gelecek nesillere aktarmak için yıllık üretimimizi 10 milyona çıkaracak, fidelerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan'da yerli fideleri vatandaşlara dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement