Ayrı Yaşadığı Eşinin İlişkisi Olduğu Kişiyi Pompalıyla Yaraladı - Son Dakika
Yerel

Ayrı Yaşadığı Eşinin İlişkisi Olduğu Kişiyi Pompalıyla Yaraladı

Ayrı Yaşadığı Eşinin İlişkisi Olduğu Kişiyi Pompalıyla Yaraladı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde Aşkın Çeri, 2 yıldır ayrı yaşadığı eşi S. Ç. ile beraber olduğu iddiasıyla Metin Eren'i, pompalı tüfekle 4 el ateş ederek yaraladı

26.05.2011 16:25

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde 32 yaşındaki Aşkın Çeri, 2 yıldır ayrı yaşadığı eşi 30 yaşındaki S. Ç. ile beraber olduğu iddiasıyla 45 yaşındaki Metin Eren'i, pompalı tüfekle 4 el ateş ederek yaraladı. Metin Eren hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan Aşkın Çeri ise aranıyor.

Olay bugün sabah saatlerinde Yalıntaş Beldesi Hürriyet Mahallesi Devecikonak Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyona 16 SM 305 plakalı kamyonunu park ederek, marketten alışveriş yapmaya giden Metin Eren, dönüşte kamyonun yanında bekleyen ve kendisini el işareti ile çağıran Aşkın Çeri'nin yanına gitti.

İddiaya göre Aşkın Çeri, iki yıldır ayrı yaşadığı eşi S. Ç. ile beraber olan Metin Eren'e tartışmanın ardından yanında taşıdığı pompalı tüfekle 4 el ateş ettikten sonra plakası belirlenemeyen bir araçla kaçtı.

Ağır yaralanan Metin Eren, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, zanlı Aşkın Çeri'nin yakalanması için ise geniş çaplı operasyon başlatıldı. - Bursa/ Mustafakema

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Ayrı Yaşadığı Eşinin İlişkisi Olduğu Kişiyi Pompalıyla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement