Başkan Adayı Badem'den Köy ve Dernek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Badem'den Köy ve Dernek Ziyareti

Başkan Adayı Badem\'den Köy ve Dernek Ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesini ziyaret eden AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Badem, gazilerin sorun ve isteklerini dinledi.

08.02.2014 11:18  Güncelleme: 11:26

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, gazilerin sorun ve isteklerini dinledi.

AKP İlçe Başkanı Ali Hadim'le birlikte dernek merkezine gelen Mahmut Badem'i dernek başkanı Selahattin Aktaşoğlu karşıladı. Başkan Selahattin Aktaşoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek çalışmaları ve üyeleri hakkında bilgi verdi.

KÖY ZİYARETİ

Gazilerin her zaman başlarının tacı olduğunu dile getiren AKP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, "Sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız görüşmelerde Ödemiş'i her yönüyle ele alıyoruz. Gazilerimiz de dernek çatısı altında buluştular. Derneğimizin başarılı çalışmalarını takip ediyorduk. Bugün de başkanımızdan beklenti ve düşüncelerini dinledik. Sivil toplum kuruluşlarının katkısı her zaman yerel yönetimler için önemlidir. Kahraman Gazilerimize bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyor, her zaman hizmetlerinde olduğumuzu belirtiyoruz" diye konuştu. Öte yandan Badem ve Hadim, yönetim kurulu üyesi partililerle birlikte Günlüce köyünü ziyaret ederek, köy halkı ile görüştü. AK Parti ekibi, vatandaşlarla sohbet edip, görüş alışverişinde bulundu. Günlüce köy muhtarı Arif Meşe, köyde yapılması gereken hizmetler hakkında Mahmut Badem ve Ali Hadim'e bilgi verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Badem'den Köy ve Dernek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement