Balkan'dan 1 Kasım Mesajı - Son Dakika
Yerel

Balkan'dan 1 Kasım Mesajı

Balkan\'dan 1 Kasım Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı İsmet Balkan, 1 Kasım seçimlerinde tüm oylara talip olduklarını söyledi.

30.10.2015 18:58

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı İsmet Balkan, 1 Kasım seçimlerinde tüm oylara talip olduklarını söyledi.

Balkan, "Çanakkale MHP teşkilatları olarak, Seçim boyunca partimizin fikir ve görüşlerini, aktarmaya çalıştık. Bölgemizin ve Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu problemli ortamda Milliyetçi Hareket Partisi'nin TBMM'de güçlü temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bundan dolayı tüm olanaklarımızı seferber ederek, seçim süresince çok çalıştık. Bu güne kadar diğer partilere verilen desteğin '01 Kasım' Genel seçimlerinde güçlü bir şekilde Partimize ve Adaylarımıza verilmesi Türkiye'mizin ve Çanakkale'mizin yarınlarında büyük önem arz edeceğine inanıyorum. 1. Sıra İbrahim Kürşat Tuna, 2. Sıra Hatice Korkmaz, 3. Sıra Mustafa Doğan ve 4. Sıra Adayımız Mehmet Vehbi Tayyar. Herbiri nitelikli ve temsil yeteneği yüksek adaylar. Çanakkale'mizin bize güvenmesini ve '01 kasım?'da mühür'ü üç hilal basmasını temenni ediyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan'dan 1 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement