Balkan Üçüncüsü Taekwondocu Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Balkan Üçüncüsü Taekwondocu Çiçeklerle Karşılandı

Balkan Üçüncüsü Taekwondocu Çiçeklerle Karşılandı

Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye ve Erzurum’a bronz madalya kazandıran Sağlık Gençlik Spor Kulübü’nün sporcusu Erbil Serdar Yılmaz, memleketinde çiçeklerle karşılandı.

08.12.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkan Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye ve Erzurum'a bronz madalya kazandıran Sağlık Gençlik Spor Kulübü'nün sporcusu Erbil Serdar Yılmaz, memleketinde çiçeklerle karşılandı.

Türkiye'ye taekwondo da büyükler 63 kiloda Balkan üçüncülüğü kazandıran Erbil Serdar Yılmaz, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı. 5-7 Aralık 2015 tarihlerinde Sırbistan'da yapılan Balkan Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Antrenör Kemal Yıldıran'ın öğrencisi 63 kilo büyük erkeklerde Balkan üçüncüsü olarak Erzurumluların göğsüne kabartan Sağlık Gençlik Sporlu sporcu büyük bir gurur yaşadı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Şefi Ali Sarıbuğday, Antrenörler Kemal Yıldıran, Zafer Kavcı, Erzurum Lisesi Müdürü Selami Güneş, babası Selahattin Yılmaz ve annesi Selma Yılmaz tarafından havalimanında çiçeklerle karşılanan balkan üçüncüsü taekwondocu hedefinin bundan sonra Avrupa ve dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

BİZİM İÇİN GURUR VESİLESİ

Erzurum Hava Limanı'ndaki karşılamada sporcusunun elde ettiği zaferden büyük bir mutluluk duyan Türkiye Taekwondo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Erzurum Sağlık Gençlik Spor Taekwondo Antrenörü Kemal Yıldıran, üç ay gibi kısa bir süre içinde öğrencisinin hem Türkiye'de hem de Balkanlar da derece yapmasının gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bize destek olan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'a, Kulüp Başkanımız Prof. Dr. Bilgehan Erkut ile Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'e teşekkür ediyoruz" dedi.

SARIBUĞDAY KUTLADI

Erzurum GHSİM Sicil Lisans Şefi Ali Sarıbuğday, çiçek sunduğu Balkan üçüncüsü Erbil Serdar Yılmaz'ı tebrik ederek, "Sizi il müdürlüğümüz adına bu başarıdan dolayı kutluyorum. İnşallah sizi bundan böyle Avrupa ve dünya şampiyonu olarak karşılarız" diye konuştu. Balkan üçüncüsü olan milli taekwordocu Erbil Serdar Yılmaz ise, "Öncelikle Balkan şampiyonluğunu kıl payı kaçırdığım için üzgünüm, ama bugün Balkan üçüncüsü olarak geldiğim Erzurum'da ailem, hocalarım ve diğer davetliler tarafından çiçeklerle karşılanmak benim için güzel bir duygu oldu. Kemal Yıldıran, Arif Budak, Abdullah Tortumlu Hocama ve tüm taekwondo camiasına teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan Üçüncüsü Taekwondocu Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement