Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, başarıyı ölçme ve akademik başarıyı artırma amaçlı yapılan sınavlarda derece yapan öğrencilerle öğretmenlerine ödüller verildiOsmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, düzenlenen programda, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

08.05.2014 11:14

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, başarıyı ölçme ve akademik başarıyı artırma amaçlı yapılan sınavlarda derece yapan öğrencilerle öğretmenlerine ödüller verildi

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, düzenlenen programda, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Programda bir konuşma yapan Döş "Eğitimde, iş dünyasında, sporda, sanatta, hayatın her alanında herkesin hayalini kurduğu ve peşinden koştuğu, ancak hedefi belirleyerek, planlı bir şekilde, azimle, ısrarla ve sabırla çalışarak başaracağına inanan kimselerin mücadelesinin adı başarıdır. İnsan başaracağına inanır ve kendine güvenirse hayalle gerçek arasındaki mesafe kalkar, böylece hayaller gerçeğe dönüşür. Başarı, bir sonuç değil, bir süreçtir. Başarı, bir ekip işidir Döş şöyle devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve eğitim çalışanları birlikte olmadıkları zaman eğitim-öğretimde başarıya ulaşılamayacağını çok iyi biliyoruz. Bunu da bugün burada görmüş olduk. En mühim, en esaslı nokta eğitim meselesidir. Eğitimdir ki, bir milleti ya hür, müstakil, şanlı yüksek bir cemiyet halinde yaşatır, ya da bir milleti, esaret ve sefalete terk eder" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Döş, daha sonra söz almak isteyen öğrenci velilerine söz verdi. Hisarcık Beşevler İlkokulu öğrencilerinden 75 puan üzerinden 74 olarak il 2'ncisi olmayı hak kazanan Esra Sargı'nın babası Fikri Sargın, "Ben köyde çiftçilikle uğraşıyorum. Kızımın böyle başarısını gördükçe gurur duyuyorum. Kızım çocuk doktoru olmak istediğini söyledi, ben de elimden geldikçe gücüm yettikçe kızımı sonuna kadar okutmak istiyorum. Bunun için gerekirse sırtımdaki ceketimi satarım kızımı okuturum. Kızımın başarısında emeği geçen Mili Eğitim Müdürü Erhan Döş'e, Okul Müdürü Ali Devrim Aygül'le, sınıf öğretmeni Bahadır Ergür'e ve tüm okul çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Program daha sonra dereceye giren Balaban İlkokulu'ndan Yiğit Batın Güven, Burak Onat, Rana Akbıyık, Osmangazi İlkokulu'ndan Ecem Kaygısız, Hümeyra Ak, Osmaneli İlkokulu'ndan Hazan Yılmaz, Hisarcık İlkokulu'ndan il ikincisi Esra Sargın ve öğretmenlerine başarılarından dolayı çeşitli hediyeler verildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrenci ve Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement