Başkan Ak, Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak, Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadı

Başkan Ak, Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

26.10.2012 11:57

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ile birlikte yaşlıların bayramını kutlayan Başkan Ak, bayrama huzurevi sakinleri ile girmekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Huzurevindeki tüm yaşlılarımız bizim anne ve babamızdır. Bayramın ilk gününde onları yalnız bırakmak istemedik. Onlara ev konforunda imkanlar sağlayarak zorluk çekmemelerini sağlıyoruz. Onların hiçbir eksiklerini bırakmadan, gereken her türlü hizmeti veriyoruz" dedi.

Yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ak, huzurevi sakinlerinin özellikle bayramlarda daha hassas olduğuna dikkat çekerek bayramın ilk gününde misafirlerini, akrabalarını, eşlerini dostlarını beklediklerini ifade etti. Keçiören Belediyesi olarak her bayramda yaşlıları sevindirmeye ve onların gönüllerini almaya çalıştıklarına değinen Ak, şöyle konuştu: "Bayramın ilk günü geciktirmeden onları ziyarete geldik. Burada akrabası, tanıdığı olmadığı halde gelenler var. Onlarla birlikte olmak isteyenler var. Bunun yanı sıra kendi akrabalarından, çocuklarından, torunlarından gelenler var. Bayramda özellikle yaşlılarımızı yalnız bırakmamak, onların da hassasiyetlerini bildiğimiz için önemlidir."

Bayramda ziyaretçi bekleyen huzurevi sakinleri de Başkan Ak'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Ak'a teşekkür etti. Huzurevinde rahatlarının yerinde olduğunu ifade eden yaşlılar, Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği farklı aktivitelerle de yalnızlık çekmediklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak, Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement