Başkan Cabbar "Asrın Yürüyüşü"Ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Cabbar "Asrın Yürüyüşü"Ne Katıldı

Başkan Cabbar "Asrın Yürüyüşü"Ne Katıldı

Sarıkamış Şehitlerinin şehadete ermelerinin 100. yıl dönümü olması hasebiyle Kayseri Valiliğinin Erciyes Tekir Yaylasında “Asımın Nesli Asrın Yürüyüşünde” isimli programa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da katıldı.

05.01.2015 11:49

Sarıkamış Şehitlerinin şehadete ermelerinin 100. yıl dönümü olması hasebiyle Kayseri Valiliğinin Erciyes Tekir Yaylasında "Asımın Nesli Asrın Yürüyüşünde" isimli programa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da katıldı.

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert'in de katıldığı programa, Develi Belediyesinin katkılarıyla Develililer İlçe Merkezinden Erciyes'e intikal etti. Ayrıca Develi Belediyesi programa cirit takımıyla da destek verdi.

Başkan Cabbar "Bugün burada 100 yıl önce bu topraklar için canlarını vermiş atalarımız için buradayız. Onların 100 yıl önce soğuk ve zor şartlarda neler yaşadığını bir nebze olsun anlamak için böylesi bir organizasyona katılmaktan onur duydum. Ama tabi ki bu yaptıklarımız bizim onların fedakarlıklarını ödememize yetmeyecektir. Onların ruhlarını sevindirecek en önemli şey Develi Belediyesi olarak halkımıza daha kaliteli ve seri hizmet götürmektir. İnşallah onların vatan uğruna bu şuur ve bilincini kuşanıp onlara layık olmak ve onları anlamak adına hayırlı hizmetler yapacağız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Cabbar 'Asrın Yürüyüşü'Ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement