Başkan İnce'den Berat Kandili Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan İnce'den Berat Kandili Mesajı

Başkan İnce\'den Berat Kandili Mesajı

Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

31.05.2015 15:45

Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gaziantep Genç Tümsiad Şube Başkanı Ercan İnce, "Bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Başkan Ercan mesajında şunları ifade etti:

"Kandil günleri, insanımızın gönlünü açan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç topladığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, akrabalık ve komşuluk hukukunun arttığı çok özel ve anlamlı günlerdir.

Bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız.

Temenni ediyorum ki, bu kandil günü, insanımızın yüreğinde bu yönde bir gönül kapısı açacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır.

Bu inançla, bu gece idrak edilecek Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı günün tüm İslam alemine ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İnce'den Berat Kandili Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement