Başkan Tuna'ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna'ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Başkan Tuna\'ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Göreve geldiği 10 yıldan bugüne kadar esnafın her zaman yanında olan ve esnaf odalarıyla sürekli istişareli bir çalışma gerçekleştiren merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya, tebrik ziyaretleri devam ediyor.

05.05.2014 16:54

Göreve geldiği 10 yıldan bugüne kadar esnafın her zaman yanında olan ve esnaf odalarıyla sürekli istişareli bir çalışma gerçekleştiren merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya, tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Yelkovan, oda başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Mersin Süt ve Süt Ürünleri İmalat ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Nazmi Kunt ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette bir konuşma yapan Yelkovan ve Kunt, Başkan Tuna ile yeniden birlikte çalışacak olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, kendisine başarılarının devamını diledi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise amaçlarının bölge esnafının sayısının çoğalmasını sağlamak olduğunu söyledi. Esnafın, oluşturdukları istihdamla işsizliğe çözüm üreten önemli bir yapılanma olduğunu vurgulayan Tuna, esnafa olan desteklerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söyledi. Tuna, "Bölge esnafının sayısının arttırılması için 10 yıldır mücadele içerisindeyiz. İlçemizde yeni açılacak olan cadde ve bulvarlarla birlikte esnafın sayısının çoğalacağını ve bununla birlikte istihdama bir nebze de olsa katkı sağlanacağını düşünüyoruz.Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile birlikte bu çalışmanın görüşmelerini yaptık. Belli bir program dahilinde önümüzdeki yıllarda inşallah bu cadde ve bulvarların açılmasını sağlayacağız. İlçemizde ticaret hacminin daha da üst seviyelere çıkması için çalışmaya devam edeceğiz ve yeni projeleri hayata geçireceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna'ya Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement