Başkan Uzunkaya Tekrar Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Uzunkaya Tekrar Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Başkan Uzunkaya Tekrar Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, 2014 yerel seçimlerinde tekrar AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

30.10.2013 13:00  Güncelleme: 13:23

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya 2014 yerel seçimlerinde tekrar AK Parti'den Aday Adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Uzunkaya'yı çok sayıda partili de yalnız bırakmadı.

Saat 10.45'de parti binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmasına 'Biz Birlikte Sungurluyuz' sözüyle başlayan Selahaddin Uzunkaya, görev süresi boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi.

Göreve geldiklerinden itibaren Sungurlu'ya yapılan ilkleri anlatan Uzunkaya, "Bölgemizin en büyük ve en kapsamlı Kırma Eleme Tesisi, Beton Santrali ve Kilitli Parke Tesisi kurduk. Anadolu Öğretmen Lisesi'nin arsasını uzun uğraşlar sonucunda Milli Eğitime teslim ettik ve ihale aşamasına geldi. Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Kampusu için arsa tahsisi yaptık. Başarılı öğrencilerimizi çeşitli ödüllerle ödüllendirdik. Tüm okullarımıza projeksiyon cihazı hediye ettik. Öğrencilerimizi kültürel etkinlikler kapsamında Boğazkale ve Alacahöyük tarihi yerlerine gezi düzenledik. Hayvan Pazarı ve Kapalı Pazar Yerinin inşaat çalışmaları Helen devam etmekte. Tüm araçlarımızı yeniledik ve toplam 52 yeni araç alımı yaptık. İlk defa süpürge aracını Sungurlu'ya biz getirdik. Her yıl ölümlere yol açan Ankara Samsun karayoluna alt ve üst geçitler yaptırdık. 14 Mahallemizin parklarını yeniledik ve olmayanlara park yaptık. Türkiye'de ilk defa Hücresel dolgu sistemini biz gerçekleştirdik. Çöp bidonlarını ortadan kaldırarak konteynırları ile değiştirdik. 70 bin adet fidan dikimi yaptık. Atatürk stadyumunu mevcut bulunduğu yerden kaldırarak Şehir Parkı'na dahil ediyoruz. Önümüzdeki yıl 10 milyon TL ödenek ayırtırdık ve 3 bin kişilik Kapalı tribünleri bulunan stadyum ve yanında yarı olimpik havuz yapacağız. Manastır civarına mesire alan yapacağız. Sunguroğlu Ortaokulunun bulduğu yeri kaldırarak güzel bir şehir meydanı ve altına kapalı otopark yapacağız." dedi.

Görev süremiz boyunca halkımızı kucaklamaya çalıştık diyen Uzunkaya," Zaman zaman eksikliklerimiz, noksanlarımız olmuş olabilir. Biz bunları yaşayarak öğrendik. İnşallah bu eksikliklerimizi tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muammer Çuhacı ise son 22 yıldır en güzel yatırımların 4,5 yılda yapıldığını söyleyerek, "İnşallah bundan sonrada devamı gelir. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak tüm aday adayı arkadaşlarımıza eşit mesafedeyiz" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uzunkaya Tekrar Aday Adayı Olduğunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement