Başkan Yaman Personeliyle Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaman Personeliyle Vedalaştı

Başkan Yaman Personeliyle Vedalaştı

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, memur personelinin düzenlediği veda yemeğinde personeli ile son kez bir araya geldi.

21.03.2014 11:24

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, memur personelinin düzenlediği veda yemeğinde personeli ile son kez bir araya geldi. Başkan Yaman yemekte personelinden helallik istedi. AK Parti Genel Merkezi'nce aday gösterilmeyen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a Dilovası Belediyesi memur personelinden vefa yemeği düzenlendi. Tepe Restaurant'ta bir araya gelen Başkan Yaman ve personelinin veda yemeği duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Dilovası Belediyesi personelinin düzenlediği veda yemeğinde konuşan Başkan Yaman, "Her başlangıcın bir bitişi vardır. Dolayısıyla bu 5 yıllık süreçte Dilovası gerçekten büyük hizmetler aldı. Dün siz vardınız, ama biz yoktuk. Siz yine aynı niyetteydiniz, siz yine halka hizmet etmek istiyordunuz. Ama orkestranın şefi farklı, farklı insanlardı. Ben bayrağı devir aldığım arkadaşım, ağabeyim gerçekten çok değer verdiğim bir arkadaşım Musa Kahraman'dı. Ondan aldığım bayrağı daha yukarılara çıkaracağıma kendime söz vermiştim ve de öyle oldu son 5 yılda Dilovası 250 milyonun üstünde yatırım aldı" dedi.

120 projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yaman, "Göreve geldiğimizde ilçemizde 11 okul vardı. Biz sadece 11 okulu bu dönemde yaptık. Biz Dilovası'na 'devlet hastanesi' yapacağız dediğimiz de samimi arkadaşlarımın dışında herkes güldü. Hayal görüyorlar dedi. Ancak gelinen noktada ne mutlu bize hastanemizi de ilçemize kazandırdık. Göreve geldiğimizden bu güne 120 proje hayat bulmuş, iki belde belediyesi işçileri kaynaşmış bu ilk andan itibaren oldu. Sonuç olarak güçlü bir Dilovası Belediyesi ailesi olduk" diye konuştu.

Personelden helallik isteyen Başkan Yaman şunları söyledi; "Görev yaptığımız süre içersinde belki sizi kırdım. Fakat memur arkadaşlarımın en rahat ettiği dönem bu dönemdir. Ben her zaman büyüklerimi bir ağabey, küçüklerimi de bir kardeş olarak gördüm. Affetmeyeceğim tek bir şey vardır. O da ihanet. Onun dışında herşeyi affederim. Her başlangıcın bir bitişi, her bitişinde bir başlangıcı vardır. Bundan sonra buradakiler benim ağabeyim, benim kardeşimdir. Benden yana haklarınız helal olsun, sizlerde bana hakkınızı helal edin. Şunu da söylemeliyim ki; bu bayrağı eski zihniyetlere devir etmemeliyiz, oy kullanırken bir beş dakika düşünmenizi rica ediyorum, yeni Türkiye yolun da bu seçimleri değerlendirin ve oy kullanırken bir dakika düşünün." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaman Personeliyle Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement