Başkan Yılmaz, Ayvacık ve Salıpazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz, Ayvacık ve Salıpazarı'nı Ziyaret Etti

Başkan Yılmaz, Ayvacık ve Salıpazarı\'nı Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerini ziyaret etti.

11.12.2013 16:21

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerini ziyaret ederek ilçelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak ve Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticilerinin de katıldığı ziyaretler sırasında ilçelerdeki önemli sorunlar masaya yatırıldı.

29 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi yetki alanlarına girecek olan ilçeleri ziyaret ederek öncelikli ve acil çözümlenmesi gereken problemleri masaya yatırdıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Biz zaten daha önce yapmış olduğumuz çalışmalarla kendimize bir yol haritası belirlemiş ve yeni sürece daha hazırlıklı başlamak adına gereken adımları atmıştık. Şimdi ilçelerimizi bir kez daha ziyaret ederek seçimlere kadar ve daha kısa vadede acil olan sorunlara nasıl müdahale edebiliriz, ilçe yetkilileri ve yöneticileri ile bunu konuşup istişare ediyoruz. İnşallah gelecek yeni dönem tüm vatandaşlarımızın daha yakın, iyi ve kaliteli hizmet alabilecekleri bir dönem olacak. Kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

İlçelerdeki toplantılara Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İl Genel Meclisi ve İlçe Belediye Meclisi üyeleri ile ilçelerin Özel İdare yöneticileri katıldılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz, Ayvacık ve Salıpazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement