Başkan Yılmaz'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz'ın Seçim Çalışmaları

Başkan Yılmaz\'ın Seçim Çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy’ü geri kalmışlıktan kurtaracaklarını söyledi.

20.03.2014 10:15

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy'ü geri kalmışlıktan kurtaracaklarını söyledi.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz partisi tarafından Tekkeköy'ün Büyüklü Mahallesi ve Kerpiçli köyünde düzenlenen halk buluşmalarında hemşehrilerine seslendi. Programa Başkan Yılmaz'ın yanı sıra, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, parti ve teşkilat yönetici ve üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Yılmaz Büyüklü'de toplanan coşkulu kalabalığa seslenerek, "Allah'ın bize verdiği sağlığı ve enerjiyi memleketimize hizmet noktasında feda olsun diyerek sonuna kadar kullanmaya gayret ediyoruz. Dostluklardan, kardeşliklerden memlekete hep fayda gelir. Memlekete fitne, fesat, dedikodu, kıskançlık zarar verir. Maalesef ülkemizde de bunlar bol miktarda var. Yapacak işi gücü olmayanlar inanların alışkanlıkları, işidir bunlar. Ama işi gücü olan insan, bunlarla uğraşacak vakit bulamaz. Biz işimiz gücümüzle uğraşıyoruz. Diğer şeylerle uğraşacak zaman bulamıyoruz. İyi ki bulamıyoruz ki hiç olmazsa günaha girmiyoruz. Millete hizmet yolundaki çalışmalarımız, işlerimiz de çok güzel. 2 bin kişilik ekibimizle gümbür gümbür iş yapıyoruz. Denizi doldurarak metrobüs yolu inşaatı yapıyoruz. 2 ay içinde gidilebilir hale gelecek. Günde 3 bin ton taş döküyor, diziyoruz. Bunlar bizim işimiz" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, Hasan Togar ile birlikte oldukları takdirde el ele Tekkeköy'ü bu geri kalmışlıktan hızla kurtaracaklarını dile getirdi.

SEN AĞA BEN AĞA İNEKLERİ KİM SAĞA

Eskiden köylerdeki ekonomik hareketliliğin muhteşem olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz şöyle konuştu: "Şimdi sokaklarında in cin top oynuyor. Tarla taban, öküz, inek yok. Hatta bahçelerde tavuk bile kalmadı. Böylesine tembelliğe, ağalığa can bile dayanmaz. Sen ağa ben ağa inekleri kim sağa durumu yaşıyoruz. Böyle ömür geçmez, refah, zenginleşme olmaz. Köylerimizdeki bu durum, iyiye gidiş değil. Çalışmamız ve üretmemiz lazım. Köylerimize istediğimiz kadar güzel yollar, aydınlatmalar, hastaneler, postaneler, okullar yapalım. Kullanan olmadıktan sonra ne işe arar. Buralarda gümbür gümbür üretim olmalı, yetiştirilen ürün para etmeli. Reçberlik artmalı. Aksi takdirde çocuklarımızı köylerimizde tutamayız. 'Üniversiteyi okudum, 2 tane ineğin peşinde mi koşturacaksın, bırak beni İstanbul'a gideyim' diyecek. İşte bizim derdimiz, İstanbul'a gideyim diyen çocuklarımızı durduracak şeyleri hazırlamak olmalı. Bu çocuklarımızı, hem kendisine hem de Samsun'a katkı verecek potansiyel enerji olarak kullanabilmeliyiz. Ama bunu dert eden yok. Ama bu beni çok düşündürüyor. Önümüzdeki 5 yılda bunlarla ilgili kafa yoracağız. Ortaya sunulacak güzel fikirleri enine boyuna inceleyeceğiz. Herkesin mutlaka söyleyecek sözü vardır. Köy ekonomimizi, maaşla yaşama alışkanlığına alternatif olacak çıkış yollarını bulmamız lazım. Bulmazsak sosyolojik olarak sıkıntı yaşarız. Bunlarla yatıp bunlarla kalkıyorum. Bütün mücadelem memleketime faydalı işler yapmaktır."

Başkan Yılmaz Büyüklü'den sonra beraberindekiler ile birlikte gittiği Kerpiçli köyünde de köylülere hitap etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement