Başkan Zenbilci'nin Vefat Eden Kayınvalidesi Defnedildi - Son Dakika
Yerel

Başkan Zenbilci'nin Vefat Eden Kayınvalidesi Defnedildi

Başkan Zenbilci\'nin Vefat Eden Kayınvalidesi Defnedildi

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin dün vefat eden kayınvalidesi Rukiye Cingöz'in cenazesi Kozan mezarlığında defnedildi.

11.03.2012 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin dün vefat eden kayınvalidesi Rukiye Cingöz'in cenazesi Kozan mezarlığında defnedildi.

Zenbilci'nin 87 yaşındaki kayınvalidesi Rukiye Cingöz'ün naaşı sabah saatlerinde Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kozan'a getirildi. Kozan Devlet Hastanesi civarındaki evine getirilen Rukiye Cingöz'ün naaşı daha sonra Mezarlık Camine götürüldü.

Cingöz'ün naaşı öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kaşif Barut, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, Büyükşehir Belediyesi ve Sarıçam Belediyesi meclis üyeleri ile bürokratlar, AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, İl Genel Meclis Üyeleri ile aile yakınları ve komşuları katıldı.

Başkan Zenbilci ile kayınbabası Mustafa Cingöz, kayınbiraderleri Cuma, Mehmet ve Ahmet Cingöz mezarlık çıkışında taziyeleri kabul etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zenbilci'nin Vefat Eden Kayınvalidesi Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement