Bayan Erden Farkındalık Seminerlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bayan Erden Farkındalık Seminerlerine Devam Ediyor

Bayan Erden Farkındalık Seminerlerine Devam Ediyor

Kişisel Gelişim Uzmanı olan Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Yeşim Erden, "Hayata Bakış ve Farkındalık" seminerlerine devam ediyor.

22.04.2013 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kişisel Gelişim Uzmanı olan Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Yeşim Erden, "Hayata Bakış ve Farkındalık" seminerlerine devam ediyor.

Bayan Erden son semineri Uşak İl Defterdarlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline yönelik gerçekleştirdi. Kişisel Gelişim Uzmanı Yeşim Erden, Uşak'ta tek tek herkese ulaşmanın mümkün olamayabileceği ancak, düzenlenen programlara katılan toplumun çeşitli kesimleri aracılığıyla seminerlerde elde edilmek istenen hedeflere ulaşmayı arzu ettiğini ifade etti.Bayan Erden, toplumda elde edilecek huzurun tüm fertlere katkı sağlayacağını, mutlu insanların iyi ve güzel işlerle uğraşacağını, kendisine ve ülkesinin insanlarına faydalı işler yapmak için çaba sarf edeceğini belirtti. Erden, sabah evden çıktığımızda, gülümsemeyle ve karşılaştığımız kişilere vereceğimiz bir selamla güne başlamanın mutluluğa giden yolda önemli bir adım olduğunu ifade etti. Kişisel Gelişim Uzmanı Erden, yaşanmış olaylardan kesitler vererek sunduğu programda zor şartlarda hayatını sürdürmeye çalışanların yanında elindekilerin değerinin bilinmesini, zamanın ve imkanların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Eşme ilçesinde, ilçe milli eğitim müdürlüğünün organize ettiği Farkındalık seminerlerinde de Kişisel Gelişim Uzmanı Yeşim Erden, Farkındalık Seminerlerinin, gerek Uşak'ta gerekse ilçelerde çeşitli guruplar düzeyinde devam edeceğini, seminerlerle halkımızın sorunlarına çözüm üretmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti. Ülkemizde, öncelikle aile içi huzurun sağlanması, güçlü ve sağlıklı bir iletişimin kurulması, kız erkek tüm çocukların eğitimlerine öncelik verilmesi yolunda atılacak en küçük bir girişimin sonuçlarının hepimizin yararına olacağını sözlerine ekledi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Erden Farkındalık Seminerlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement