Bayraklı'da Muhteşem Gece - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Muhteşem Gece

Bayraklı\'da Muhteşem Gece

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu yıl 5'incisi düzenlenen Yamanlar festivaline katılarak, sanatçı Cevdet Bağca ile birlikte türkü söyledi.

22.10.2013 13:51

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu yıl 5'incisi düzenlenen Yamanlar festivaline katılarak, sanatçı Cevdet Bağca ile birlikte türkü söyledi. Vatandaşlarla bir araya da gelen Karabağ, önce sorunları dinledi, sonra mahalle sakinleriyle halay çekti.

Bayraklı Yamanlar Mahallesi'nde bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Yamanlar festivali renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyu düzenlenen etkinlikler çerçevesinde mahalle meydanında resimler çizildi, folklör ve birbirinden çeşitli gösteriler sunuldu. Etkinliklerde çocuklar resim, fotoğraf, yaratıcı drama atölyesi ve doğal yaşam parkı gezisi ile eğlenirken, büyükler de akşam saatlerindeki konserle unutulmaz bir gece yaşadı. Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı'nda sahne alan Hayri Küçük, Cevdet Bağca ve Hakan Yeşilyurt alanı dolduranları türküleriyle mest etti.

Gece ilerleyen saatlere kadar süren etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da katıldı. Devrim şehitlerini unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirten başkan Karabağ, bu önemli isimlerin parklara verildiğini ve nesiller boyu yaşatılacağını ifade etti. Daha sonra Cevdet Bağca'nın ısrarı üzerine türküye eşlik eden başkan Karabağ, dinleyicilerden yoğun alkış aldı. Vatandaşlarla da halay çekerek, gönülleri fetheden Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ile birlikte konseri dinledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Muhteşem Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement