Beşiktaşlılardan, Fethiye'nin İl Olması İçin Destek - Son Dakika
Yerel

Beşiktaşlılardan, Fethiye'nin İl Olması İçin Destek

Beşiktaşlılardan, Fethiye\'nin İl Olması İçin Destek

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle taraftarlar Fethiye il olsun kampanyasına destek verdi.

04.03.2015 09:39

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle taraftarlar Fethiye il olsun kampanyasına destek verdi.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir, Başkan Yardımcısı Özkan Torunoğlları, Sayman Zafer Aykaç, Mehmet Özdemir ve dernek üyeleri Fethiye il olsun kampanyasına destek verdi.

Fethiye Beşiktaş taraftarlar derneği olarak taraftarlar pankart açarken yoldan gecen Beşiktaşlılar da imzaya destek oldu. Dernek Başkanı Serap Özdemir, Fethiye'nin il olmasını vurgularken Fethiye belediye başkanı Behçet Saatcı'nın yanın da olduklarını vurguladı. Özdemir, Fethiye sevdası için ve vefanın takımı olarak bu kampanya ya destek verdiklerini anlattı.

Başkan Yardımcısı Özkan Torunoğulları da, "Bu yıl Fethiye il, Beşiktaş şampiyon olsun" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaşlılardan, Fethiye'nin İl Olması İçin Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • uzlett: fethiye il olur amaaaa beşiktaşın şampiyon olabilmesi sadece bir hayaldir. acı gerçekle bu hafta sonu sivas da karşılacaklar. sivas beşiktaşı yenecektir. 1 0 Yanıtla
  • ÇARSI: Tebrikler. Yine carsi heryerde 0 1 Yanıtla

Advertisement