Mersinliler 2023'ü 'Yeni Yıl Sokak Partisi' ile Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Mersinliler 2023'ü 'Yeni Yıl Sokak Partisi' ile Karşıladı

Mersinliler yeni yıla Büyükşehir Belediyesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen ‘Yeni Yıl Sokak Partisi’yle girdi.

01.01.2023 12:02  Güncelleme: 13:17

Mersinliler yeni yıla Büyükşehir Belediyesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda düzenlenen 'Yeni Yıl Sokak Partisi'yle girdi.

Büyükşehir'in Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik öncesi, meydanda yer alan aydınlatma figürlerinde fotoğraf çektiren Mersinliler, Yılbaşı Pazarı stantlarına da ilgi gösterdi. Gece boyunca DJ performansına ve Betül Haydın ile Ozan Doğulu konserine dans ederek eşlik eden yurttaşlara, Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından sıcak çorba ikramı yapıldı.

Etkinliğe katılarak 2023'e 'merhaba' diyen yurttaşlar, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Zübeyde Şen: "Çok güzel, çok keyifli. Tıpkı New York sokakları gibi çok hoş. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin etkinliklerini çok seviyorum, çok beğeniyorum, tüm etkinliklere de geliyorum. Mersin'de çok şey değişti, umarım tüm ülkede de değişir. Bence Mersin öncü oldu her anlamda."

-Derin Bozkurt: "Çok eğleniyoruz. Bu tür etkinliklerin, Mersin halkı için çok iyi olduğunu düşünüyorum. 2022 yılı, Covid-19'dan dolayı pek güzel geçmedi. Birçok insan yılbaşını evinde geçireceğine, burada arkadaşlarıyla eğlenerek güzel şekilde geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi bu tür etkinliklerle, biz gençleri hayata daha çok motive ediyor."

- Kemal Kara: "Arkadaşlarla geldik, güzel eğleniyoruz. Belediyemiz her sene olduğu gibi, bu sene de çok konser yaptı. Biz de her sene olduğu gibi, bu sene de eğleniyoruz, çok hareketli geçiyor."

-Fatoş Öztürk: "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin çok güzel aktiviteleri var. Öğrencilerin ve gençlerin eğlenmesi için olanaklar sunuyor."

-Yunus Efe: "Çok eğleniyorum. Yeni yıla böylesi güzel bir organizasyon ile girmek, biz gençleri gerçekten mutlu etti. Başkanımız Vahap Seçer'e gerçekten teşekkür ediyoruz. Yılı güzel bir şekilde kapatıyoruz. Öğrencileri ve gençleri düşünerek, güzel etkinlikler yapıyorlar. Mutluyuz ve başkanımıza teşekkür ediyoruz."

-Rabia Demir: "Çok eğleniyoruz. Gayet eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Ben Amasya'da yaşıyorum. Muhtemelen orada da şimdi etkinlik vardır, ama orası küçük şehir. Burası büyükşehir olduğu için daha kalabalık ve daha eğlenceli diyebilirim."

Mersinliler 2023\'ü \'Yeni Yıl Sokak Partisi\' ile Karşıladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mersinliler 2023'ü 'Yeni Yıl Sokak Partisi' ile Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement