Bigadiç İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bigadiç İftarda Buluştu

Bigadiç İftarda Buluştu

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde iş adamları Mustafa Ülker ve Mustafa Ertem tarafından verilen iftar yemeğine geniş çaplı katılım oldu.

16.06.2016 10:25

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde iş adamları Mustafa Ülker ve Mustafa Ertem tarafından verilen iftar yemeğine geniş çaplı katılım oldu.

Balıkesir'in Bigadiç İlçesinde bulunan Ertemler Un ve Yem firması sahipleri Mustafa Ülker ve Mustafa Ertem tarafından verilen iftar yemeği ilçenin siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Bigadiç Park Otel'de verilen ve bin 500 kişinin katıldığı davete Bigadiç Belediye Meclis üyeleri Resul Bintepe, Mustafa Biçe, Yusuf Demirbaş, Nazım Özyiğit, Mehmet Özer, Hüseyin Kuzgun, Bişokop Başkanı Şerif Çolak, Bigadiç Eski Belediye Başkanı Mustafa Göksel, CHP İlçe Başkanı Hasan Yılmaz, Akbank MüdürüBülent Almış, Halk Bank Müdürü Ali Devrim Önder, Denizbank Müdürü Nihat Paş Bigadiçli vatandaşlar katıldı. İftar Yemeğin ardından konuşan Mustafa Ülker "Ramazan ayı maneviyatımızın arttığı, zenginlerin fakirleri, tokların açları hatırladığı kardeşlik, beraberlik, dostluk ayıdır. İslami inançların en üst seviyede olduğu 11 ayın sultanıdır. Böyle bir günde birlikte olmaktan dolayı mutluyuz .Davetimize icabet ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun"dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bigadiç İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement