Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek, karne sevinçlerini paylaştı. Başkan Kaya, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, iyi tatiller dileklerini iletti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten öğretmen ve öğrenciler, Başkan Kaya ve beraberindeki konuklara teşekkür etti.

19.01.2024 16:59

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek, karne sevinçlerini paylaştı.

Okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, iyi tatiller dileklerini iletti.

Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren ve şeker dağıtan Başkan Mustafa Sadık Kaya, yaptığı ziyaret hakkında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Karne heyecanı yaşayan Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek kendilerini kutladım ve eğitim hayatlarında başarı dileklerimi ilettim. Geleceğimizin teminatı güzel çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öğretmen ve öğrenciler de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ve beraberindeki konuklara teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement