Bilecik'te Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi

Bilecik\'te Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi

Bilecik'te Pazaryeri İlkokulu öğrencileri, 'Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi' kapsamında kentteki tarihi yerleri gezdi. Proje, öğrencilerin tarih bilgisinin ve milli bilincinin geliştirilmesini amaçlamaktadır.

07.12.2023 11:08  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te "Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi" kapsamında Pazaryeri İlkokulu öğrencileri kentteki tarihi yerleri gezdi.

BİL-EN kapsamında "Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi" ile Pazaryeri okullarındaki 4, 5 ve 10'üncü sınıf öğrencileri gruplar halinde, bu yıldan başlayarak sene sonuna kadar her hafta cuma günü kent merkezi ve Söğüt ilçesindeki tarihi yerleri gezip görerek, öğrencilerin tarih bilgisinin ve 'Milli Bilincinin' geliştirilmesi amaçlanıyor.

Bu amaçla Pazaryeri İlkokulu öğrencileri, Şehir Müzesi, Şeyh Edebali Türbesi, Dursun Fakıh Türbesi, Kuyulu Mescit ve Ertuğrul Gazi Türbelerini ziyaret ederek tarihi büyüklerinin geçmişte yaptığı çalışmalar ve yaptıkları katkıları hakkında bilgi sahibi oldular. Projeye destek veren Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman'a, ulaşıma destek veren Belediye Başkanı Zekiye Tekin'e ve öğrencilere yemek ikramında bulunan Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım'a teşekkür edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement